Want your
own Fotopage?







 
SarahAimanSyahmi's Fotopage

By: zalifah zahani

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 13-Jan-2010 21:36 Email | Share | | Bookmark
Sudah 3 series?!?!

Bimillahirrahmaanirrahiiimmmm..

Alhamulillah, 13 Januari dtg lagi.. hari istimewa yg amat kunanti2kan setiap thn..namun tahun ini, perasaan agak berbeza krn 2010 membawa perubahan baru dlm hidupku,,,bkn shj krn tlh meningkt setahun lg usia, namun diriku tlh melangkau ke fasa yg baru..puluh yg baru...ohhhhhhhhhhhhhh...


but age is just a number rite? yg penting hati mesti sentiasa muda barula kite pun nampak mude..huhu
harapnye dgn usia yg baru ini, diriku akn menjadi lebih matang. lebih bijak, lebih baik dan yang plg penting, 'amal mesti menigkat seiring dgn usia...ok jaja?

Blh dikatekn spjg we ol kt sini, inilah sambutan plg grand...serba serbi grand esp photoshootnye..huhu..lihat sajelah aksi2 kami ank beranak..




istimewanye thn ni i sambut besday wif our new additional members in d family=syahmi... bak kate iezma, 3 series wif 3 beatiful childrens...alhamdlulillah!!!! mmg riuh rendah suasananye..masing2 dah pandai n xcited...sibuk nk tolong potongkan kek..hehe


tetamu2 istimewa yg menhavockn majlis..kalianlah cahaya hatiku..huuuu~


ini kad yg sarah buat utk mama..lame dah dia prepare..drawing sarah is getting improve..tgk sajela gmba2 kt kad tu..ade kek, rainbow, belon..plg best ade 5 hadiah..!!!hehe... tq syayangggggg..mama suke kad tu


plg best this year i got roses from hubby...yeayyy!!! suke gilerrrrssss!!! kate wanitakan..mak mmg suke roses nyah!!! thnx abg byk2,,for everything...the cake, roses, card (wording dia sooo meaningful!) and beatiful bulova..love them & u sooooooooo musch!!!!

Syukur ya Allah atas sgl kurniaanMu untukku...


Lovely hubby..muaaaaahhhhhhhh


Adorable princes and princess...muaaahhhhhhhhh


I'm totally blessed!!! Thank u Allah...



Sunday, 6-Dec-2009 00:00 Email | Share | | Bookmark
6 years of happiness

Bismillaahirrahmaanirrahiiim..



"Abang Sayang..,

Alhamdulillah, syukur padaNya..
6 tahun sudah kite bersama...
Melayari bahtera rumahtangga..
Onak dan badai kite tempuhi bersama..
Semoga Allah sentiasa merahmati kita..
Dan permata-permata kurnianNya..
Moga cinta ini kan mekar selamanya..
Kekal abadi sehingga ke syurga..
Makbulkan do'a kami Ya Allah, Tuhan Maha Berkuasa..."



Mencintaimu..
Seumur hidupku..
Selamanya..
Kau tetap milikku..

(Aameeennn...)



HAPPY 6TH ANNIVERSARY MY DEAR DARLING!!!!

I LOVE U SOOOOOOOOOOOOOO MUCSHHHHHHHH MOREEEEEEESSSSSSSSSS

(banyak sangat2..!!!! mcm air laut, mcm pasir, mcm udara....INFINITI!!!! )


Note: gamba2 di atas diambil di Malaysia, semasa Syahmi masih berada dalam perut mama..sbb tu nampak kembang je kat bhgn perut tuh..


Friday, 27-Nov-2009 01:39 Email | Share | | Bookmark
Salam 'EidulAdha

Bismillaahirrahmaanirrahiiiim....

Salam semua

Minta maaf sgt2 sbb lame menyepi..x ke mane pun..just bz membelai Syahmi
Ni pun x blh lame..tangan sebelah menaip, tangan sebelah lagi dok rock Syahmi..bam2 mama nak titonlaaaaa..

Di kesempatan yg ade ni, my family n I nak ucapkan Salam 'EidulAdha aka Selamat Hr Raya Haji buat semua muslimin dan muslimat di seluruh dunia, esp. kpd pembaca sume yg beragama Islam. Mohon maaf zahir dan batin daripada kami..



Kepada para tetamu Allah, selamat menunaikan 'ibadah haji.. Semoga beroleh haji yg mabrur dan selamat pulang ke tanah air.. Bila tgk ramai golongan muda yg buat haji sekarang ni, rasa sgt teruja..bestnye diorg muda2 dah dapat buat haji...Mudah2an diberi peluang oleh Allah menjadi tetamuNya dlm usia muda belia ini..aameeen

Okla..ade masa nnti I update lg..esp. entry on kelahiran Syahmi..fyi, bb dah pun turned 2 months last Friday..alhamdulillah semakin sht dan comel mcm mama dia..heh
Sampai ketemu lg..ma'assalaamah wa ilalliqo'..

Note: Gamba di atas diambil pada bulan Syawal yg lalu..mase tu umur Syahmi baru nak masuk 2minggu


Sunday, 20-Sep-2009 18:01 Email | Share | | Bookmark
Double Happiness!

Bismillahirrahmaanirrahiiim

================


Setinggi2 pujian dan syukur ke hadrat Ilaahi...
Atas nikmat dan anugerah dariNya...
Penantian kami berakhir kini...
Muhammad Syahmi amanah berharga


Tarikh: 1 Syawal 1430H = 20.09.2009
Masa: 3 pagi
Tempat: Mary Greeley Medical Center, Ames, Iowa
Berat: 7.8 pounds
Kelahiran: Normal

"Allahu Akbar Walillaahilhamd"


Thursday, 17-Sep-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
Penantian itu meresahkan...

in her classroom
mrs. le brun
performed a welcoming song
View all 14 photos...
Bismillahirrahmaanirrahiiimmm...

Quote:
"Okay, okay, I'll admit it, I really liked it in my mommy's, but I'm finally ready to go!
I should be here by now!"


Today is the expected day (the 40th week = 10th month), yet i'm still here..
Last cek-up, doc. kate everythings normal..me n bb in good health condition..yeah, that's the most important thing...alhamdulillah...just wait n feel la skang nih...
We've already discussed about inducement..doc. ckp kalo i tk go to labour gak minggu ni, next cek-up depa akn buat ultrasound..to cek the fluid's amount and monitor the bb's condition..hmm..we'll see how laa...
kalo ikut i, mmg dh tk larat sgt..but maybe for bb, dia still comfortable to be inside mama's tummy...but jgn too comfortable ye syg...dh tk sesabo nih... stat mlm td dh ade sign2 yg kecil..hopefully akn tibela sign2 yg besa tk lame lg.. do pray for us, ok!


Note: I tittipkan gamba2 semasa Open House/ Orientation/ BAck to School Nite at Sarah's school on Sept. 10th 09..enjoyce!


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net